Sisäilmatutkimukset kotitalouksille

Selvitä kotisi kunto ja sisäilmaongelmien syyt – tilaa sisäilmatutkimus!

Suomen Sisäilmatutkijat  tekee sisäilmatutkimuksia kaikenlaisissa kiinteistöissä omakotitaloista ja kesämökeistä rivi- ja kerrostaloihin. Yksityisasiakkaita palvelemme ympäri Suomen Helsingistä Jyväskylään, sekä Oulun ja Kuopion ympäristössä. 

Tavoitteenamme on tarjota kotitalouksille nopea ja kustannustehokas tapa löytää syitä sisäilmaongelmiin sekä selvittää kiinteistön kuntoa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa home- ja mikrobivauriot havaitaan, sitä nopeammin ja kustannustehokkaammin ongelmat voidaan korjata.


Homekoiratutkimus

Homekoiratutkimus on perustutkimus, jossa selvitetään kiinteistön kunto tai etsitään syitä sisäilmaongelmiin. Tutkimuksessa kiinteistö tarkastetaan perusteellisesti homekoiran avulla, minkä jälkeen koiran ilmaisemat paikat analysoidaan syyn selvittämiseksi. Huomioimme tutkimuksessa myös kiinteistön ilmanvaihtoa – tiesitkö, että ilmanvaihto on yksi suurimmista sisäilmaongelmia aiheuttavista tekijöistä?

Homekoiratutkimuksessa ei rikota kiinteistön rakenteita tai pintoja, eikä se edellytä valmisteluja.

Lue lisää »


Laaja sisäilmatutkimus

Laajaan sisäilmatutkimukseen sisältyvät sekä homekoiratutkimus että lämpökamerakatselmus, kosteusmittaus ja silmämääräinen tarkastus, minkä lisäksi huomioimme ilmanvaihdon. Talvikaudella on mahdollista tilata myös radonpitoisuuden pikatestaus. Lopuksi annamme suositukset ja ohjeet jatkotoimista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »